Schaatsen slijpen, hoe doen wij dat dat?

Het wordt kouder en de schaatsen kunnen alvast van zolder worden gehaald. Lees dit blog als u wilt weten waarom en wanneer het tijd is om de schaatsen te laten slijpen. En hoe we vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Diemen schaatsen slijpen, ronden of richten.

Lees meer

Ski's of snowboard huren: dit zijn de voor- en nadelen

Bent u van plan om uw materiaal voor dit skiseizoen te huren? Of overweegt u om toch uw eigen ski's of snowboard aan te schaffen? In deze blog zetten we de voor- en nadelen van het huren van ski's en snowboards onder elkaar. Hopelijk helpt u dit om een goede beslissing te maken.

Lees meer

Hoe kies je de juiste maat voor skischoenen?

In dit blog lees je over de verschillende soorten en maten skischoenen. Handig als je bijvoorbeeld online skischoenen wilt kopen, maar ook als je aan het oriënteren bent voordat je naar een wintersportwinkel gaat. Het is belangrijk dat je skischoenen de goede maat zijn, comfortabel zitten en bij jouw skistijl passen.

Lees meer

Ski's kopen: 5 tips

De keuze voor jouw ideale ski is afhankelijk van allerlei factoren. Met de onderstaande 5 tips helpen we jouw keuze eenvoudiger te maken.

Lees meer

7 redenen waarom Viking schaatsen zo populair zijn

Wil jij weten waarom Viking schaatsen, klapschaatsen en noren zo populair zijn? Na het lezen van deze blog weet jij waarom je Viking schaatsen moet kopen.

Lees meer

Welk snowboard is voor jou geschikt?

Snowboard kopen? Bekijk de tips en om te zien welk snowboard geschikt is voor jou. Je bent ook welkom in onze snowboard winkel in Diemen, vlakbij Amsterdam!

Lees meer

De voor- en nadelen van Salomon schaatsen

Zit jij erover na te denken om Salomon schaatsen te kopen? In deze blog bespreken we de voor- en nadelen van Salomon schaatsen. Lees snel verder!

Lees meer

Skischoenen kopen: 10 tips

Ga je binnenkort skischoenen kopen? Kies voor het juiste paar skischoenen en voorkom veelgemaakte fouten. Deze blog met 10 tips helpt jou bij je keuze!

Lees meer

Hoe zorgt schaatskleding voor meer snelheid?

Schaatskleding is onmisbaar als je regelmatig schaatst. Dat het voor comfort, isolatie en veiligheid zorgt is onder de meeste schaatsers wel bekend. Maar wist jij al dat het type schaatskleding veel invloed heeft op jouw snelheid? In deze blog leggen we uit hoe dat kan.

Lees meer

Schaatsen kopen: waar moet je op letten?

Schaatsen kopen? Of je nu kunstschaatsen, noren of klapschaatsen aan gaat schaffen: er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Lees meer in de blog!

Lees meer