4.1/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Onderhoud van schaatsen en skeelers

Waterman Sport is dé expert in skeelers en schaatsen, en het onderhoud dat erbij komt kijken om ze prettig te blijven gebruiken. U kunt met uw schaatsen of skates zowel in onze winkel Waterman Sport in Amsterdam-Oost (Jaap Edenbaan) terecht als in onze winkel Skipoint in Diemen. Bekijk wat we voor u kunnen doen.

wintersport accessoires kopen

Schaatsonderhoud

Waterman Sport is dé specialist in schaatsonderhoud. Van slijpen tot roestverwijdering, reparatie en advies. Er is geen partij die zoveel schaatsen slijpt als Waterman Sport. Hierin zijn we veelzijdig: van noren tot aan schaatsen voor shorttrack, ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen. Meer weten over het onderhoud van schaatsen en wat we hierin voor u betekenen?

Schaatsonderhoud

Skeeleronderhoud

Om soepel te blijven rollen op uw skeelers, is het belangrijk om ze eens in de zoveel tijd na te lopen. Als u veel en intensief skeelert, slijten de wielen snel en het is belangrijk om deze op tijd te wisselen of te vervangen. Geef uw skeelers op tijd een onderhoudsbeurt en voorkom ongelukken. 

Skeeleronderhoud

skeelers kopen voor dames

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt voor mijn schaatsen of skates?

We houden in principe een week aan voor het onderhoud van uw schaatsen of skates. In sommige gevallen hebben we een klaar-terwijl-u-wacht-service (bijvoorbeeld bij het slijpen van schaatsen); vraag hiernaar bij ons. Met korte banden met leveranciers kan niemand zo snel leveren als Waterman Sport! Dus kom langs bij één van onze vestigingen.