4.1/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Shorttrackschaatsen kopen in schaatsenwinkel Amsterdam
Schaatscursus

Wij organiseren ook schaats(slijp)clinics

Doet je mee aan een schaatstour, ben je beginnend schaatser of wil je gewoon meer weten over schaatsonderhoud, -kleding en slijptechnieken? Wij organiseren bij Watermansport ook schaatsclinics. Zo weet je precies waar je op moet letten bij het voorbereiden van je schaatstocht.  

Schaatsen kopen bij schaatswinkel Amsterdam

Wat leert je bij onze schaatsslijpclinic? 

We kunnen onze cursus breed insteken: van onderhoud en slijpen tot het gebruik van kleding en bescherming. Bijvoorbeeld: welke kleding moet je dragen bij het schaatsen? Hoe houdt je bij de keuze van je kleding rekening met een gure wind of vrieskou? Hoe onderhoudt je de schaatsen voor optimaal schaatsplezier? Maar we kunnen ook specifiek ingaan op het onderhoud en/of slijpen van je schaatsen. 
Wij organiseren regelmatig SLIJPCURSUSSEN, waarbij je ook tegen gereduceerd tarief slijpmaterialen kunt aanschaffen. 
Interesse? Stuur ons hier een bericht.

Waarom de schaatsclinic volgen? 

Als je weet waar je op moet letten bij het onderhouden van je schaatsen, kan dat een hoop geld besparen! Je voorkomt namelijk meer schade, waardoor onderdelen niet vervangen hoeven te worden. Maar ook het risico op ongelukken wordt kleiner. Interesse in een slijpcursus? Laar hier uw gegevens achter.

Daarnaast wordt de rol van kleding bij schaatsen soms onderschat. Net als bij skiën en snowboarden beschermt kleding niet alleen tegen de kou, maar biedt ook bescherming bij valpartijen. Denk hierbij aan snijvaste kleding.

Shorttrackschaatsen kopen in schaatsenwinkel Amsterdam
hockeyschaatsen kopen voor de vrije tijd

Voor wie? 

In het verleden organiseerden we al schaatsclinics voor bedrijven. Bijvoorbeeld bedrijven die meededen aan een schaatstour en vooraf meer wilden weten over schaatsen. Maar ook schaatsclubs en scholen kunnen onze cursus volgen. Als je interesse hebt een in slijpcursus, laat dan hier je gegevens achter.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt 25 euro per persoon. Als je na de cursus je schaatsmateriaal bij ons koopt, verrekenen we dit weer. 

Hoe lang duurt de schaatsclinic en waar is het? 

We geven de schaatsclinic in de avonduren bij de winkels van Watermansport in Amsterdam en Utrecht. De cursus duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. 
Geef je interesse hier aan.

Hoe kun je je aanmelden? 

Wil je je aanmelden voor onze schaatsclinic? Stuur dan een mail via ons contactformulier of bel naar 020-6949884