4.1/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Skeelers kopen in onze webshop
Ons aanbod

Skeelers kopen

Nieuwe skeelers kopen? Dan bent u bij Waterman Sport aan het juiste adres. Als specialist in de skate- en skeelerwereld beschikken wij over een ruim assortiment aan hoogwaardige skeelers in verschillende categorieën. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de skeelers die u bij ons kunt vinden en hoe u de beste keuze maakt.

Hier nieuwe skeelers kopen

Skeelers kopen voor dames en heren bij Waterman Sport

Skeelers kopen voor dames en heren? Bij Waterman Sport vindt u dames- en herenskeelers voor zowel lange afstanden als een korte rit door de stad. Waterman Sport biedt u een van de grootste onlineassortimenten skeelers van verschillende kleuren en merken zoals Bauer, Viking, Zandstra of Cadomotus. Uiteraard heeft veiligheid tijdens het skeeleren voor Waterman Sport de prioriteit. Daarom bieden wij u naast onze skeelers in onze webshop ook een breed assortiment aan skeelerbescherming. Benieuwd? Koop jouw nieuwe skeelers in onze webshop.

Wintersport kleding kopen: Sokken & Schoenen
Wintersport accessoires kopen

Raceskeelers kopen

Wilt u raceskeelers kopen? Skeelert u competitief en gaat u voor de snelste tijden? Dan is het belangrijk dat u over een goed paar raceskeelers beschikt. Bij Waterman Sport heeft u keuze uit een breed aanbod aan skeelers. Bij ons vindt u zowel losse onderstellen en schoenen als vaste skeelers, van merken als Cadomotus, EHS en Viking. Met hun gestroomlijnde vorm en lichtgewicht constructie zijn zulke skeelers gemaakt voor snelheid en wendbaarheid. Het ontwerp zorgt voor optimale krachtverplaatsing van de schoen naar de frames, wielen en de baan. Zo verspilt u geen energie en kunt u het maximale uit uw inspanning halen.

De juiste skeelers kopen: Drie of vier wielen?

Als u nieuwe skeelers koopt, kunt u kiezen voor skeelers met drie of vier wielen. Hoe beslist u wat voor u het meest geschikt is? Over het algemeen zijn skeelers met vier wielen het meest geschikt voor beginners. Op vier wielen staat u lager, stabieler en heeft u meer grip op het asfalt. Op drie wielen gaat u harder, kunt u aan andere (meer geavanceerde) technieken werken en bent u wendbaarder. Wat het beste bij u past, hangt dus af van uw niveau en wensen.

De meeste modellen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar met drie of vier wielen, zoals de EHS Velocity Compleet of de Cadomotus Agility. Ook verkopen we het Dualbox 6-TR-frame, waarop u zowel drie als vier wielen kunt monteren. Zo kunt u naar wens wisselen. Ook hebben we skeelers met zowel lage als hoge schoen, in uiteenlopende kleuren, en accessoires zoals zolen, wielen, spacers en kleding. Zo beschikt u over alles wat u nodig heeft om het meeste uit uw skeelerbeleving te halen. Ga dus nu in onze webshop uw nieuwe skeelers kopen.

skeelers kopen voor dames
skeelers kopen voor een skate tocht door de stad

Tour- & funskeelers

Skeelert u voor uw ontspanning en staat plezier daarbij voorop? Of begint u net met skeeleren? Dan is onze grote selectie tour- en funskeelers iets voor u. Zulke skeelers zijn gemaakt met het oog op comfort en stabiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor recreatieve skaters van alle niveaus. Doordat ze hoger en steviger zijn dan raceskeelers bieden ze meer stabiliteit. Bovendien zijn sommige van onze skeelers, zoals de Zandstra Combo 2-in-1, te gebruiken als skeeler én als schaats dankzij een verwisselbaar onderstel. Zo bent u voor uw sportplezier in de zomer én winter in één keer voorzien.

De juiste skeeler bescherming kopen

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het skeeleren is skeelerbescherming. Bij valpartijen komen vooral polsblessures vaak voor, evenals blessures aan de onderarm en ellebogen. Een helm en beschermers voor knieën, pols en elleboog bieden een goede bescherming tegen harde blessures. Wij bieden u skeelerbescherming van de merken Bauer en Nijdam. Ons advies voor een veilige skeelerervaring is een goede helm met de juiste beschermers, zoals kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers. In onze webshop vindt u skeelerbescherming om het meeste te halen uit uw skeelerervaring

skeeler bescherming kopen in Amsterdam

Waterman Sport: Uw skeelers kopen bij dé specialist uit Amsterdam

Bij Waterman Sport hebben we één doel: u zoveel mogelijk plezier laten beleven aan schaatsen en skaten. Wij verkopen een ruim assortiment aan schaatsen en skeelers van diverse gerenommeerde merken. Ook kunt u schaatsen en skeelers bij ons huren, zodat u de nieuwste modellen kunt uitproberen.

Als vierde generatie familiebedrijf staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop. Dat betekent dat we u graag adviseren en met u meedenken, zodat u de beste keuze kunt maken. Wilt u advies van een van onze experts, of wilt u ons skeeleraanbod zelf bekijken en passen? Kom dan vooral langs in onze winkels in Amsterdam en Utrecht, wij helpen u graag!

Meer over ons  Uw nieuwe skeelers kopen  

Vragen over schaatsen huren?

Wilt u meer weten over schaatsen huren bij Waterman Sport? Ons team helpt u graag verder! Of u nu meer wilt weten over ons aanbod, de huurperiodes of een andere vraag heeft: wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier hiernaast, dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier