4.1/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Overname Collard Schaatssport in Utrecht

Per augustus 2023 is Collard Schaatssport overgenomen door Waterman Sport. Collard Schaatssport heeft een sterke reputatie opgebouwd en is een gevestigde naam in de schaatssportbranche. Waterman Sport zal alle activiteiten van Collard doorzetten en uitbreiden waardoor u geen hinder zal ondervinden van de overname. 

De fysieke winkel aan de Mississippidreef, op de Vechtsebanen, zal gewoon blijven en is vanaf 30 september 2023 te bezoeken. De winkel gaat verder onder de naam Waterman Sport. Dankzij deze ontwikkeling zal Waterman Sport actief zijn op zowel de Vechtsebanen in Utrecht als op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam.

Verder zal het assortiment verder uitgebreid worden. Zo biedt Waterman Sport in de gehele breedte van de schaatssport aan. Van langebaan, shorttrack, kunstschaatsen tot ijshockey, bij Waterman Sport kunt u terecht. Daarnaast staat Waterman Sport klaar om u te ontzorgen bij het onderhouden van uw schaatsen en/of skeelers. 

Ook voor verkoop en verhuur kunt u bij Watermansport terecht. Kijk voor ons actuele aanbod op de website van Watermansport.

Ons adres:
Waterman Sport Utrecht
Mississippidreef 151
3565CE Utrecht
Bekijk de route hier