4.1/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Skeelers kopen in onze webshop
Teams

Wij ontzorgen schaatsclubs!

Waterman Sport Teams ondersteunt verschillende schaatsverenigingen. We willen de clubs graag ontzorgen en versterken. Voor de leden van de clubs betekent het extra voordeel, service en gemak. Waterman Sport steunt de georganiseerde sport en draagt graag bij aan een mooie toekomst voor deze fantastische tak van sport.

Wintersport kleding kopen: Clubkleding

De voordelen 

Wij hebben decennialange ervaring met het onderhouden en slijpen van schaatsen, het verzorgen van schaatsmateriaal en schaatskleding. Deze expertise willen wij maximaal inzetten voor de schaatssporters. 

Laat de clubkleding door ons verzorgen. Daarmee is jullie clubkleding van je schaatsvereniging altijd beschikbaar op de plek waar de leden de sport beoefenen. Leden lopen gemakkelijk langs en halen een nieuwe broek of jack of bestellen online. Voor de club geen belasting van vrijwilligers meer en geen investering meer in kledingvoorraad.  

Naast het verzorgen van clubkleding en clubhelmen zijn er mogelijkheden om voor de leden van de club clinics te organiseren. Zoals slijpclinics, ook leuk en leerzaam voor de jeugd!

Ook helpen we graag met het vinden van sponsoren en ledenwerfcampagnes. 

Lees hier meer over clubkleding via Waterman Sport

Verhuur schaatsen en skates 

Wil je met de club bijvoorbeeld introductie lessen/trainingen aanbieden? Of een leden werfevent organiseren?  Voor de schaatsverenigingen hebben we speciale tarieven en mogelijkheden op het gebied van schaatsen, schaatshelmen, evenementtenten, statafels etc. Eenmalig of voor reeks momenten, alles is mogelijk. Wij hebben de grootste schaatsvoorraad van Nederland, dus jullie kunnen altijd op ons rekenen!

Voor de leden hebben wij handige abonnementen om schaatsen te huren voor bijvoorbeeld een seizoen of langer.

Neem contact op voor meer informatie