4.1/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Professionele kunstschaatsen kopen bij Watermansport
Kunstschaatsen

Professionele kunstschaatsen kopen

Professionele kunstschaatsen kopen? U vindt ze bij Waterman Sport. Wij bieden advies en verkoop van hoogwaardige professionele kunstschaatsen voor beginners en professionals. In onze winkel vindt u professionele kunstschaatsen voor dames en heren, net als een breed assortiment aan kleding en accessoires. Zo beschikt u over alles wat u nodig hebt om het meeste uit schaatservaring te halen.

Twijfelt u over de juiste maat? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan altijd voor u klaar. Op deze pagina vertellen we u waarop u moet letten bij kunstschaatsen kopen, om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Ontdek onze professionele kunstschaatsen

Professionele kunstschaatsen kopen van Waterman Sport

Professionele kunstschaatsen: ontworpen voor snelheid & elegantie

Kunstschaatsen is een unieke discipline binnen het schaatsen, waarbij techniek, elegantie en expressie samenkomen. Professionele kunstschaatsen zijn speciaal ontworpen voor het uitvoeren van figuren, sprongen en pirouettes op het ijs. Ze zijn lichtgewicht en hebben een elegante en gestroomlijnde vorm, met een gebogen leest en afgeronde neus. Zo bieden professionele kunstschaatsen zowel optimale ondersteuning als flexibiliteit, zodat u als kunstschaatser moeiteloos over het ijs kunt bewegen. In onze online kunstschaatsenwinkel vindt u een breed assortiment van professionele kunstschaatsen van diverse merken.

Professionele kunstschaatsen kopen met de juiste balans tussen ondersteuning & flexibiliteit

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van professionele kunstschaatsen is de balans tussen ondersteuning en flexibiliteit. Hoeveel ondersteuning een kunstschaats biedt verschilt van model tot model. Beginners vinden het vaak prettig om meer ondersteuning te hebben, terwijl gevorderde kunstschaatsers de voorkeur geven aan meer flexibiliteit.

In onze kunstschaatsenwinkel vindt u professionele kunstschaatsen voor zowel beginners als gevorderden. Voor de beginnende kunstschaatser is de Jackson Women White 500 (voor dames) of de Jackson Men (voor heren) een passende keuze. Een fijn model voor de gevorderde kunstschaatser is bijvoorbeeld de Jackson Artiste (Sr), een kunstschaats met een grote mate van flexibiliteit. Twijfelt u wat voor u de beste keuze is? De adviseurs in onze kunstschaatsenwinkel helpen u graag.

Professionele kunstschaatsen winkel
Professionele kunstschaatsen kopen in onze kunstschaatsen winkel

Professionele kunstschaatsen kopen: Andere aandachtspunten

Waar moet u nog meer op letten bij de aankoop van professionele kunstschaatsen? De pasvorm en de kwaliteit van de schaatsijzers zijn andere belangrijke factoren die veel invloed hebben op uw schaatsplezier en prestaties.

  • Pasvorm. Het is belangrijk dat uw professionele kunstschaatsen goed passen en prettig aanvoelen. Zo kunt u optimale prestaties leveren en blessures te voorkomen. De experts in onze online kunstschaatsen winkel helpen u graag met het vinden van de juiste pasvorm en maat.
  • Schaatsijzers. Kies voor het juiste type schaatsijzers van hoge kwaliteit. Hoogwaardige roestvrijstalen ijzers bieden meer grip, zodat u soepel over het ijs kunt bewegen. Ook hebben zulke ijzers een langere levensduur mee.
  • Stabiliteit. Als de voet geen stevige grip heeft in de schaatsschoen, moet de spierkracht van de enkel extra werk doen en voelt het schaatsen niet lekker. De juiste schaatsschoen is hier van uiterst groot belang. In onze kunstschaatsenwinkel vindt u een groot assortiment van schaatsschoenen. 

Waterman Sport kunstschaatsenwinkel: uitstekende service & hoogwaardige kwaliteit

Bij Waterman Sport hebben wij één doel: u zoveel mogelijk plezier laten beleven aan schaatsen en skaten. Als gevestigde specialist in de schaats- en skatewereld beschikken wij over de grootste kunstschaatsvoorraad van Nederland. Bovendien kunt u in onze kunstschaatsenwinkel ook schaatsen leasen; zo kunt u altijd genieten van de nieuwste modellen.

Wij doen er graag alles aan om u te voorzien van de beste kunstschaatsen én een uitstekende service. In onze online kunstschaatsenwinkel vindt u een groot assortiment aan kunstschaatsen en andere benodigdheden. Wilt u de kunstschaatsen liever eerst zelf zien, passen en ervaren? Dan nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze winkel in Amsterdam. Onze experts staan klaar om u te helpen met het maken van de beste keuze.

Meer over ons  Ontdek onze professionele kunstschaatsen  

Professionele kunstschaatsen kopen bij Watermansport

Vragen over schaatsen huren?

Wil je meer weten over schaatsen huren bij Waterman Sport? Ons team helpt je graag verder! Of je nu meer wilt weten over ons aanbod, de huurperiodes of een andere vraag heeft: wij staan je graag te woord. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier hiernaast, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier