4.2/5 Bekijk onze reviews

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Over Waterman Sport

U zoveel mogelijk plezier laten beleven aan schaatsen en skaten, dat is het doel van Watermansport. Met kwalitatieve materialen, goed advies, onderhoud en geschikte kleding. Watermansport is een vierde generatie familiebedrijf uit Amsterdam. Wij richten ons op de verkoop, verhuur en onderhoud van schaatsen en in-line skates. Het gaat daarbij om een breed assortiment aan schaatsen: van combinoren, noren tot kunst- en hockeyschaatsen. Onze winkels zitten op de Jaap van Eden IJsbaan Amsterdam en de Vechtsebanen Utrecht , waarvoor wij de schaatsverhuur regelen. Maar ook buiten deze schaatsbanen, kunt u bij ons terecht voor het verhuren van schaatsmateriaal.

wintersport accessoires kopen

Geschiedenis

Van origine zijn we sinds 1922 een groothandel in leer. Denk aan riemen, gespen en koffers. Maar we maakten ook schoenen op maat. Daar kwam steeds meer de sporttak bij. Onze overgrootvader werd  vaker gevraagd voor het maken van de leren riempjes bij de houten schaatsen. Maar ook voor het slijpen van deze schaatsen. Zo gingen we ons steeds meer richten op schaatsen.

Dat groeide verder uit, totdat onze focus alleen nog maar op sport lag. Inmiddels heeft Watermansport zelfs één van de grootste schaatsvoorraden van Nederland.

Uitbreiding ski’s en snowboards

We merkten dat de behoefte aan het onderhoud, verkoop en verhuur van wintersportmateriaal groot was. En vooral ook aan goed advies van wintersportproducten. Niet alleen schaatsen, maar ook ski’s en snowboards. Daarom opende in oktober 2000 ons dochterbedrijf haar deuren: SkiPoint. Skipoint is gevestigd in Diemen en richt zich op de verkoop en verhuur van ski’s en snowboards. Voor volwassenen en kinderen. Daarnaast heeft Skipoint naast de winkel een groot onderhoudscentrum, waar we ski’s en snowboards met de modernste Wintersteiger apparatuur slijpen en repareren.

Langebaanschaatsen kopen voor professioneel gebruik en vrije tijd

Onze missie

Onze missie? U een onbezorgde wintersportvakantie of schaatstocht bezorgen. Wij geloven dat kwalitatief hoogstaande ski’s, snowboards en schaatsen hieraan bijdragen. Hetzelfde geldt voor goede kleding die u beschermt tegen kou en sneeuw. En goed onderhoud waarmee u blessures kunt voorkomen. Maar ook goed advies kan niet ontbreken bij een onbezorgde vakantie of tocht: welke ski, snowboard of schaats past nu écht bij u en uw wensen?

Onze voordelen

  • Watermansport heeft de grootste schaatsvoorraad van Nederland. Tour- hockey- , kunstschaatsen, noren en combinoren. Er zit altijd wel een geschikte schaats voor u tussen!
  • Servicegericht en klantvriendelijk. We kijken altijd met u mee naar uw wensen. We hebben bijvoorbeeld voor een evenement van KPN last minute 600 paar schaatsen geregeld.
  • Decennialange ervaring in het op maat maken van schaatsschoenen, onderhoud en slijpen van schaatsen.